keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uuden vuoden kynnyksellä

Ei ole enää kovin montaa tuntia jäljellä tätä vuotta. Mietin, että mitä tästä vuodesta on jäänyt käteen, kuinka se on tullut elettyä. Noin henkilökohtaisesti tässä vuodessa ei ollut mitään dramaattista. Onneksi. Ei tullut käytyä missään ulkomaillakaan. Kesällä pientä kotimaan matkailua ja paljon puutarhanhoitoa. Syksypuoli on pitänyt sisällään paljon opiskelua, mikä on ollut varsin antoisaa ja mukavaakin. Tämä vuosi on myös tuonut uusia ihmisiä elämääni, lähinnä Käsityökorttelin ja opiskelun kautta.
Tyynesti voin siis päättää tämän vuoden ja aloittaa avoimin mielin uuden. Mielenkiinnolla odotankin mitä se tuo tullessaan. Mitään uudenvuoden lupauksia en aio tehdä, en ole niitä koskaan tehnyt. Sen sijaan minulla on kyllä toiveita ja haaveita ensi vuotta ajatellen ja pyrin sitten niitä parhaani mukaan toteuttamaan. 
Toivon saavani tämän kouluni myötä yritykseni toimimaan paremmin, että saisin sieltä joskus itselleni  palkkaakin nostettua. Kun saisin palkkaa, pystyisin sitten kustantamaan itseni ulkomaille silloin tällöin ja hyödyntämään sitä myöten näitä kieliopintojani ja myös parantamaan kielitaitoani. Paremmalla kielitaidolla sitten taas voi saada uusia ihmissuhteita ja kenties työkuvioitakin ja voisi osallistua ulkomailla järjestettäviin koulutuksiin koskien helmenteon hienouksia ja tekniikoita. Pääsisin kehittämään ammattitaitoani. Toivoisin myös aikani riittävän siihen, että voin kohentaa pianonsoittotaitoani. 
Nämä kaikki toiveet ovat niitä, joiden toteutumiseen pystyn itse vaikuttamaan, niiden todeksi tuleminen riippuu siis pitkälti minun omista toimistani. Jotta pystyn toimimaan, minun pitää pysyä terveenä, luonnon tasapainossa ja maailmassa pitää olla rauha. Siinä ne ovatkin ne tärkeimmät toiveeni tulevalle vuodelle.


OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!
HAPPY NEW YEAR!
BONNE ANNÉE!
FELIZ AÑO NUEVO!
GOTT NYT ÅR!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.