perjantai 12. joulukuuta 2014

Instagramia ja reippailua

Marraskuun kelit jatkuvat vaan, vaikka ollaan jo joulukuun puolella. Viimeaikaisia huonoja yöuniani syytän hapen puutteesta. Tämä märkyys-kylmyys-pimeys yhdistelmä haittaa melkoisesti ulkoilua. Tänään kuitenkin päätin korjata tilanteen heti aamiaisen jälkeen ja lähdin maastoon. Samalla päätin vähän testailla uutta älypuhelintani ja instagramia. 


Puhelimen ostin viime viikolla ja se on Samsung galaxy express 2 . Tämä oli se halvempi versio ja otin sen koska arvelin sen riittävän hyvinkin ensimmäiseksi älypuhelimekseni. Älypuhelimenkin ostin vain sen vuoksi, että Izetlen kortinlukijan sai ilmaiseksi viime kuussa ja päätin tarttua siihen tilaisuuteen. Toinen minua kiinnostava seikka älypuhelimessa on Instagram. Sen latasin puhelimeeni eilen ja otin pari testikuvaa. Nyt päätin kokeilla sitä käytännössä. 
Pellonlaidassa kirjauduin sisään Instagramiin ja se sujui varsin näppärästi. Sitten otin tuon ensimmäisen kuvan ja senkin lataaminen ja kuvatekstin kirjoittaminen sujui tosi kätevästi. Sitten puhelin taskuun ja jatkoin matkaani metsän uumeniin. Metsässä oli varsin hämärää. Johtui pilvisestä ja sateentuhjuisesta kelistä, sekä siitä että olin liikkeellä jo ennen puoltapäivää.


Keli ei kyllä haitannut muuten ollenkaan, minä olin asianmukaisesti pukeutunut ja metsä on niin energisoiva ympäristö, että sinne kyllä pitäisi mennä päivittäin keleistä huolimatta. Nytkin sain ihan konkreettisen palkinnon vaelluksestani. Löysin suppiksia. Niitä oli kyllä paljon enemmän kuin nuo kuvassa näkyvät, mitkä poimin, mutta koska minulla ei ollut mitään mihin olisin niitä kerännyt, en voinut ottaa muuta kuin mitä taskuihin mahtui.


Kaksi tuntia siellä kiertelin ja kuljin läpi hakkuuaukon, mäntykankaalla, metsätiellä ja tällaisessa korpimetsässäkin. Tästä viimeisestä kuvasta näkyy hyvin kuinka hämärää siellä paikoitellen oli.
Instagram osoittautui oikein näppäräksi, vaikka unohdin laittaa niitä hastageja sinne kuvateksteihin. Muutenkin aloin päästä jyvälle näistä älypuhelimen hienouksista. Sehän on itseasiassa varsin kätevä laite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.