lauantai 6. joulukuuta 2014

Käsityökorttelin jouluviikonloppu osa 3

6.12. Suomen Itsenäisyyspäivä. Sumuisena, sateisena ja koleana valkeni tämä itsenäisyyspäivä, mutta tärkeintä onkin tämän päivän merkitys, eikä sen säätila. Nautitaan tänään siitä mitä meillä on. Vaikka onkin lama ja monella yrityksellä menee huonosti, on työttömyyttä ja köyhyyttä, niin huonomminkin ne asiat ovat joskus olleet ja voisivat olla nytkin. Keskitytään siihen, mikä on hyvin ja mihin kaikkeen on tänä päivänä kuitenkin mahdollisuus. Se mihin keskittyy, se kasvaa!


Meillä kaikilla on loistava mahdollisuus juurikin näin joulun alla kohentaa tätä Suomen taloutta. Vaikka monilla on talous tiukilla, niin silti kuitenkin halutaan antaa edes yksi joululahja jollekin elämän tärkeälle kanssakulkijalle. Miksi emme antaisi jotain, mikä on taatusti täällä Suomessa valmistettua ja minkä ostamisen jälkeen ne eurot jäävät tänne, eivätkä valu muille maille vierahille? Kun kaikki kannamme kortemme kekoon ja keskitämme ostoksemme oikeasti kotimaisiin tuotteisiin, niin silloin se raha kiertää täällä, verot jäävät tänne ja kaikki hyödymme. 
Tätä kaikkea ajamme takaa myös tällä Käsityökorttelin jouluviikonlopulla. Sieltä löytyy niitä taatusti suomalaisia tuotteita. Minä pistin eilen ne pöllöt supertarjoukseen koko viikonlopuksi, niitä on siellä vielä useita, vaikka joku sieltä on jo menossa uuteen kotiin jouluksi. Postikuluttomuus on voimassa myös koko viikonlopun ja tänään pistän yhdet kukkahelmet supertarjouksella myyntiin. Ne löytyvät täältä *klik*  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.