sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Käsityökorttelin jouluviikonloppu osa 4

Kuinkas ollakkaan, sitä on päässyt sunnuntai vierähtämään iltaan, enkä ole tänne blogiin huomannut mitään laittaa, vaikka lupasin pitää tämänkin ajantasalla jouluviikonlopusta. On ollut muuta mielessä kuin markkinointi, sitähän se. Tiedoksi nyt sitten, että laitoin tänään jossain kohtaa verkkokauppaan kaikki kukkahelmet alennukseen ja alennukset saavat olla voimassa sitten huomiseen asti.
Siellä minun verkkokaupassani on nyt tosi ale, kun kaikki pöllöt ja kukat ovat lähes puoleen hintaan ja vielä postimaksuttomuus päälle. Olen oikein onnellinen, että sinne on myös tilauksia tullut. Koko syksyn se onkin ollut varsin hiljainen, voisi melkein sanoa että kuollut. En kuitenkaan sitä kuopannut, vaikka sekin tässä on mielessä käynyt.
Hiljaisuudesta on kyllä syyttäminen ihan itseänikin, eikä vaan huonoa taloustilannetta. Olenko markkinoinut tätä kauppaa mitenkään, olenko ylipäätään huomannut missään mainita, että minulla sellainen edes on olemassa? Olenko laittanut sinne mitään houkuttimia, kuten alennuksia tai muuta mukavaa? Onko siellä ylipäätään ollut juurikaan mitään ostettavaa? Hirveän noloa, mutta koko kauppahan on ollut ihan rempallaan. Perustaessani sen laitoin sinne tosi rikkonaisen ja pienen valikoiman, enkä ole sitä lainkaan petrannut. Katson siis peiliin, pyydän anteeksi asiakkailtani ja parannan tapani. Nyt kun sen olen tässä julkisesti sanonut, niin en voi tästä enää lipsua.
Ja kauniiksi lopuksi pistän vielä kerran linkin, mistä pääsee suoraan putiikkiin Piaeliina "klik"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.