perjantai 5. joulukuuta 2014

Käsityökortelin jouluviikonloppu osa 2

Näin se on käynnissä. Ja kuinka ollakkaan, en saa sitten millään kuvia niistä pöllöistä, joita yritän tässä epätoivon vimmalla lisätä tuonne verkkokauppaan. Olen onnistunut saamaan kauppaan ainoastaan yhden uuden kuvan. Murphyn-laki toimii. On se hyvä, että joku toimii! Ja kyllä siellä kaupassa on monta muutakin pöllöä ja kaikki siis tarjouksessa.


Siinä ne pöllöt istuvat oksalla, yksi on jo lentoon lähdössä. Nämä kaikki olisi tarkoitus saada sinne verkkokauppaankin, mutta sain ainoastaan tuon sinivihreän, joka on jäänyt lähes täysin kuvan ulkopuolelle. Ehkäpä nuo neljä muuta eivät halua lähteä täältä luotani minnekkään.
Nämä pöllöt ovat noin kaksi senttiä korkeita ja niissä on noin kahden millin reikä korupiikkiä tai nauhaa varten ja hinta verkkokaupassa viisi euroa eikä postikuluja. Kovin edullisesti nyt siis on mahdollisuus itselleen käsityönä valmistettu, vain yksi laatuaan pöllö, lunastaa. Tämä tarjous on siis voimassa vain tämän viikonlopun ja pidätän itselläni oikeuden lopettaa tarjouksen jo aiemmin kuin sunnuntaina, mikäli tämän kaltainen leväperäisyys alkaa minua liiaksi kaduttaa.
Verkkokauppaan pääsee tästä *klik*

1 kommentti:

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.