tiistai 2. joulukuuta 2014

Kiireitä ennen joulua

Tässä on nyt kulunut muutama päivä sujuvasti Tampereelle Tallipihalla myyntihommissa. Täytyy myöntää, että kivaa on ollut. Paikka on varsin hurmaava, muut myyjät erittäin mukavaa seuraa ja asiakkaitakin on riittänyt ja monta mukavaa juttuhetkeä heidän kanssaan ostosten lomassa vietetty. Tämä minun työni kun on useimmiten varsin yksinäistä puuhaa, niin tällainen myyntityö tuo siihen erittäin virkistävää vaihtelua ja sitten saa aina myös suoraa palautetta ja pääsen kertomaan lampputekniikasta, mikä suurimmalle osalle on yhä mysteeri.


Tiesin kyllä, että Tallipihalla on eläimiä ja oma myyntipaikkani tallissa, mutta oli silti yllätys, että nämä lampaat siellä ihan oikeasti oman myyntipaikkani vieressä asiakkaita viihdyttivät kokopäiväisesti. Ensimmäinen reaktioni oli, että nyt pitää sitten kuunnellä määkinää koko päivä, vaan olinkin väärässä. Nämä lampaat olivat erittäin hiljaisia ja touhuilivat omiaan karsinassa. Lampaiden nimet olivat Onneli, Anneli ja pässipoika Paavo. Mukavia kavereita.


Tänään minulla on kotipäivä ja Tallipihalla pöytäni takana tuuraa Ateljee Argenton Marjo. Hänen myyntipisteensä on siinä vieressä. Huomenna paikalla olen taas minä ja se onkin sitten viimeinen myyntipäiväni Tallipihalla, mutta ehkäpä otetaan ensi vuonna taas uudestaan.


Joulumyyntini ei kuitenkaan tähän lopu, vaan siirtyy ensi viikonlopuksi tänne netin ihmeelliseen maailmaan. Käsityökortteli järjestää tulevana viikonloppuna joululahjavalvojaiset Facebookissa. (Tässä linkki *klik* Kortteliblogiin, missä asiasta tarkemmin.) Useampi meistä kuitenkin päivittää myyntinsä myös blogeissa, kuten minäkin ajattelin tehdä, joten nekin, jotka eivät ole facebookissa, voivat osallistua. Samat, mitä laitan facebookiin, laitan myös tänne blogiin. Perjantaina päivitän tänne sitten ensimmäiset ohjeet ja linkit.
Nyt pitää siirtyä keittiön puolelle, ja keskittyä tämä loppupäivä perheelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.