tiistai 8. huhtikuuta 2014

Vierailu Lasistudiolla

Kävin tänään Kiikoisissa lasistudiolla. Tässä pari viikkoa sitten laseja tilatessani, en ollut huomannut tilata keltaista ja jos olisin tilannut sen pelkän keltaisen jälkikäteen, niin siitä olisi tullut suhteettoman kallis. Sitten juolahti mieleeni, että tässähän on ihan lähellä yksi lasialan yrittäjä ja päätin kysyä heiltä sitä keltaista lasia. Tänään sitten menin sinne katsomaan heidän keltaisia lasejaan ja muutenkin tutustumaan paikkaan. Onhan se tässä varttin ajomatkan päässä, joten oikeastaan aika hassua, että en ole ennen poikennut. 

Siellä oli hienot tilat, avaraa ja valoisaa. Tuulikki esitteli minulle heidän työtilojaan ja tällä kertaa tulin myös vakuuttuneeksi siitä että minunkin on aika hankkia happikonsetraattori. Olen siirtänyt sen hankintaa, koska minulla on tuo happipullo vuokrattuna viideksi vuodeksi ja vuokra-aika on vielä kesken. Viime viikolla kuitenkin oli taas pakko käydä täyttämässä happipullo ja se maksoi yli yhdeksänkymppiä. Siis se pelkkä täyttö. Nyt kun ihan käytännössä näin sen laitteen ja paikalla olleet miehet saivat minut vakuuttuneeksi sen helppokäyttöisyydestä ja edullisuudesta, niin enköhän minä nyt sen sitten hanki viimeistään tämän vuoden kuluessa. Toisin sanoen kunhan saan tienattua sen vempaimen hinnan.

Otin muutamia kuvia niistä ihanista lasiesineistä, mitä heillä siellä on näytillä. Ne ovat myös myytävänä, mikäli joku nyt näistä kuvista löytää juuri sen itselle sopivan maljakon. Tässä on tietenkin vain murto-osa ja valitettavasti kuvan laatu ei ole paras mahdollinen. Kannattaakin siis mennä itse paikalle, ja jos ei sinne pääse, niin lasistudion verkkokauppaan pääsee tästä linkistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.