lauantai 15. maaliskuuta 2014

Viikko meni nopeasti. Se sisälsi runsaasti helmeilyä, eli polttimen vieressä istumista, tikkujen valmistamista ja helmien puhdistamista. Hiukan paperitöitä, lähetyslistojen tekoa, postitusta, alv:n laskentaa. Kirkas auringonpaiste pakotti aloittamaan myös ikkunoiden pesun ja lämpimät tuuliset päivät piti käyttää hyödyksi myös pyykin suhteen ja kuivattaa pyykit ulkona. Se tuoksu ja pehmeys, mikä pyykeihin ulkona kuivattaessa tulee voittaa kyllä mennen tullen kaikki huuhteluaineet. Ehdin myös hieman metsässäkin pyörähtämään ja yhdessä kokouksessakin jouduin hetken istumaan.
Ai, niin ja luin pari Agatha Christietäkin, Vuoksi ja Luode sekä Salaperäiset Rukiinjyvät. Taattua laatua, pidän tosi paljon Agatha Christien dekkareista. Enkä pysty laittamaan paremmuusjärjestykseen Miss Marplea ja Hercule Poirottia. Vuoksi ja Luode oli Poirotin ja Salaperäiset rukiinjyvät Miss Marplen tähdittämä. Salaperäiset Rukiinjyvät kylläkin eteni aika pitkälle, ennen kuin Miss Marple astui näyttämölle ja loppuun asti hän oli siinä enemmänkin sivuosassa, vaikka sanoikin sen viimeisen sanan.


Kaikennäköisiä helmiä tuli tällä viikolla tehtyä, mutta nämä pienet pöllöt olivat kovin hauskoja tehdäkin. Nämä ovat siis vain sentin korkeita pikkupöllöjä. Osa niistä lensi Tiltalttiin Keuruulle.


 Viime yönä on taas satanut lunta, mutta viikolla sitä ei ollut ja metsässä oli näin vihreää. Melkein pystyy näkemään kuinka metsän keijut tanssivat tuossa mättäiden päällä ja metsätonttu kurkistaa kuusen rungon takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.