keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kuumakivihoidossa

Nyt on aivan täydellisen ihanan rento ja kuitenkin niin energinen olo. Kävin elämäni ensimmäisen - vaan en varmastikaan viimeisen - kerran kuumakivihoidossa. Eufoorinen kokemus, jota nyt kyllä suosittelen lämpimästi.
En siis koskaan ennen ollut käynyt, enkä myöskään tiennyt mitä se piti sisällään. Ainoastaan mielessä oli kuva jostain Naantalin kylpylän mainoksesta, missä näkyy paljas selkä ja siinä kauniissa rivissä litteitä kiviä. Totuus oli kuitenkon paljon enemmän. Ensin hierottiin lämmin öljy alaselkään ja sitä hierontaa jatkettiin niillä kuumilla kivillä ja lopuksi kivet aseteltiin selkärangan päälle ja koko komeus peiteltiin pehmeällä peitolla. Sitten sama yläselälle ja hartioille ja lopuksi myös niska ja pää. Aivan taivaallista, tässä kohtaa taisin siirtyä unten maille hetkeksi. Siitä minut sitten varovasti heräteltiin ja käännyin selälle.
Ensin ajattelin, että kauhistus nyt kosketaan vatsaan. Jotenkin ajatus vatsan käsitelemisestä tuntui epämiellyttävältä, mutta ei se ollut. Itse asiassa sekin oli varsin rentouttavaa, mutta kun siirryttiin käsiin niin tunsin olevani taivaassa. Sormet, kämmenet, käsivarret aina kainaloihin asti. Lähti veri kiertämään ja kuitenkin se oli samalla niin rentouttavaa. Luulin, että se oli siinä, mutta sitten oli vielä kasvojen hieronta lopuksi ja se vasta olikin ihanaa.
Kun sitten lopulta siitä hoitopöydältä nousin, niin olo oli vallan mahtava. Kotimatkalla huomasi kuinka energinen olo siitä koko hoidosta tuli. Tällaiseen voi jäädä koukkuun, mutta ei ole paha koukku ollenkaan.
Näitä kuumakivihoitoja saa varmaan muualtakin, mutta minä kävin Hämeenkyrössä, siellä on Elinä Väinä, jolla on vastaanottotilat kodin yhteydessä. Hän tekee näitä hoitoja osa-aikaisesti, mutta kyllä niin hyvin tekee, että jos suinkin mahdollista niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Yhteystiedot löytyvät hänen blogistaan, siinä heti etusivulla vasemmalla on hoidot ja hinnasto. Tämä minun hoitoni maksoi kolmekymppiä ja oli kyllä ehdottomasti joka centin arvoinen. Tällä uudistuneella kropalla ja energialla on nyt hyvä jatkaa tätä käsityöläisen joskus hyvinkin fysiikan päälle käyvää ammattia.


                   Hoitohuoneen sivupöydällä oli asetelma kynttilöitä, kiviä, pieni suihkukaivo ja erilaisia enkeleitä. Kaikki eivät mahtuneet kuvaan.

1 kommentti:

  1. Kuulostipa todelta kauniilta ja hyvältä kokemukselta ♥ Iloitsen puolestasi, olen Elinan ystävä. Asun aika kaukana, mutta jokin päivä antaudun hänen käsiinsä aivan ♥ ♥

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.