keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Näin se poksahti taas kerran uusi vuosi käyntiin. Hämmentävän monta uutta vuotta on jo takana. Niin monta, että ei enää tarvitse mitenkään erityisellä tavalla siirtyä vuodesta toiseen. Tänä vuonna ei ollut edes raketteja hankittu, mutta kyllä niitä silti näkyi ihan riittävästi.

Kirjasto meni kiinni vuoden viimeisenä päivänä kolmelta ja minä astuin kirjaston ovista sisään vähän ennen kolmea. Meidän kirjastossa on loistava palvelu. Maanantaina jätin tilaukseen Bernard Cornwellin Kuninkaiden kuoleman ja heti seuraavana päivänä sain puhelimeeni tekstiviestin sen saapumisesta. Aattoiltana sen sitten aloitin, välillä kävin ulkona katsomassa vuodenvaihtumisen pauketta ja jatkoin lukemista pikkutunneille. Tämä vuoden ensimmäinen päivä kuluikin sitten mukavasti lukemalla kirja loppuun.


Tykkäsin tästä kirjasarjan kuudennestakin kirjasta. Ihan sellainen olo, että voisin sanoa tämän olevan paras. Tai sitten se oli se sarjan toinen kirja, missä jäin koukkuun. Tämä ei kuitenkaa ole viimeinen kirja, vaan vielä on ainakin yksi. Sitä ei ole vielä suomennettu, mutta goolasin ja löysin vielä yhden kirjan. Tämän kirjan lopussakin kyllä sanottiin, että Utheredin tarina jatkuu vielä. Kirja ei kuitenkaan jäänyt mitenkään ikävällä tavalla kesken. Tämän kirjan tarina loppui, mutta koska sankari on vielä hengissä niin kutkuttaa tietää jatkosta. Nyt sitten pitää joko odottaa suomennosta ja kirjan ilmestymistä kirjastoon, eli kestää vielä, tai hankkia se alkuperäiskielinen painos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.