perjantai 31. tammikuuta 2014

Nyt olen sitten korjaillut niitä risuja saaneita kotisivujani. Aloitin siitä tietosivusta. Muutin koko tekstin uuteen uskoon ja vaihdoin kuvat. Ja nyt tuli mieleen, että se on oikeastaan ihan tyhmä otsikko, se tietosivut. Voisiko se olla tietoa yrityksestä ja yrittäjästä? Äh, se olisi ehkä liian pitkä, mutta sana tietosivut on tylsä. Onko ehdotuksia? No joka tapauksessa tästä voit käydä kurkkaamassa miltä tietosivu nyt näyttää. On se ainakin enemmän minun näköiseni kuin ennen. Nythän siellä on minun kuvanikin. :)
Galleria sivunkin kävin kokonaisuudessaan läpi ja korjasin kaikki kuvatekstit, eli ne tekstit, mitkä tulevat näkyviin kun kuvan klikkaa isommaksi. Laitoin sinne vähän hintatietoakin. Galleria näyttää tältä. Jälleenmyyjät ovat nyt myös linkin takan, eli jos klikkaa jälleenmyyjää, pääsee katsomaan heidän sivujaan.
Viimeisenä sitten vaihdoin sen etusivun kuvan. Nyt siinä on pieni kokoelma erilaisia helmiä. Tässä kohtaa aloin vakavasti ajatella uuden kameran hankintaa. Se nyt vaan on tosiasia, että tällä minun seitsemän vuotta vanhalla taskukamerallani kuvien laatu ei ole kovin hohdokas. Harmitti kun en vaan saanut parempaa kuvaa siihen etusivulle, mutta on se ainakin nyt ymmärrettävämpi kuva ja paremman kokoinen kun se entinen. Ehkä jonain päivänä saan siihen vielä laadukkaan kuvan helmistäni.
Siltä osin homma on kesken, että en sitten mitenkään keksinyt mistä ne kaikki etusivun otsikot saa muutettua. Olisin muuttanut sen fontin, mutten osannut. Sama kun galleria sivulla en osannut muuttaa niitä pikkukuvien alla olevien tekstien fonttia. Oikeastaan en tykkää siitä harmaasta taustaväristäkään, mutta sitäkään en osannut muutaa. Ihan tyytyväinen olen kuitenkin, että näin paljon sain aikaiseksi. Minulle kun tämä tietokoneen käyttö ei ole mitenkään itsestään selvää.Seuraavaksi pitää sitten käydä sen verkkokaupan kimppuun. Ajattelin poistaa sen mini kaupan kokonaan, kun sitä ei pysty tuunaamaan ja se sai ihan murskatuomion viime lauantaina. Pitää vaan ensin saada uusi pohja kaupalle, oikeastaan olen jo selvittänyt mitä sen kanssa teen, mutta olkoon salaisuus siihen asti kun se on oikeasti olemassa.
Kiitos kaikille ihanille käsityöyrittäjä ystävilleni, että sain teiltä potkun persuuksiin! Kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.