lauantai 4. tammikuuta 2014

Nämä pitkät pyhät eivät ilmeisesti sovi minulle. Alku meni hyvin kun oli kaikenlaista joulupuuhaa ja sitten saattoi uppoutua kirjallisuuteen, mutta nyt on kirjat luettu. Tai kyllä siis lukemattomia kirjoja löytyy varmasti elämäni loppuun asti, mutta tarkoitan että tarvitsisin nyt jotain tekemistä käsilleni. Jotain muuta kun kirjan kannattelua. Kummallista kyllä, mutta torstaina kun menin kirjastoon uutta kirjaa hakemaan, niin kaikki joita kysyin, eli olin valmiiksi miettinyt, olivat jo lainassa. Sitten otin Aurora Karamzinista kertovan kirjan ja se oli luettu jo perjantaina puolelta päivin. eikä ollut mitenkään erityisen mainittava. Ajattelin että aloitan jonkun kirjan omasta hyllystä, mutta ei löytynyt sopivaa. Perjantai oli hirveän pitkä päivä.
Suklaat ja rusinat on syöty, muutama pähkinä enää könöttää kipon pohjalla. Tänään siivosin, mutta en saa millään päivää täytettyä siivoamisella. Tarvitsisin jonkun projektin. En vaan nyt osaa tarttua mihinkään.
Helmikuuksi olen varannut näyttelytilan Keuruun pääkirjastolta. Tauluja ja tarinoita. Taulut ovat valmiina ja tarinat kirjoitettu. Sitäpaitsi tämä pimeys, märkyys ja kuraisuus jotenkin vaikuttaa niin, että mitään ei synny.
Ehkä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.