sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ranteen mitta

Minulla on aika ohut ranne. Yleensä teen kaikki korut omien mittojen mukaan, koska niitä on helppo sovitella siinä tekovaiheessa itselle. Nyt kuitenkin ajattelin, että näitä rannekoruja olisi kiva tehdä myyntiin. Tuli vaan mieleen, että me ihmiset kun olemme niin erilaisia, niin minun mitoillani tehdyt rannekorut eivät käy kaikille muille.
Laitoin tuolla facebookissa kyselyn ranteen vahvuuksista. Toivon, että mahdollisimman moni mittaisi ranteensa ja kertoisi sen minulle. Näin voin tehdä kartoituksen, minkä mittaisia rannekorujen yleisesti ottaen pitäisi olla. Jotta ihmiset viitsisivät tehdä tämän, pidän ensi sunnuntaina arpajaiset kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken. Palkintona on tietenkin rannekoru omien mittojen mukaan ja värinkin saa valita itse.
Linkki facebookkiin on tässä Piaeliina
Jos sinulla ei ole facebook tunnuksia, etkä siis voi kommentoida siellä niin kommentin voi jättää tännekin. Myös tänne jätetyt kommentit ovat sitten mukana arvonnassa. Sinne on jo muutamia kommentteja tullut. Jännityksellä odotan lopullista senttijakaumaa, tämänpäiväisen perusteella oma mitoitukseni on vähemmistössä. Olen hyvin kiitollinen jokaisesta vastauksesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.