keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ihana kun ihmiset ovat olleet aktiivisia ja ilmoitelleet ranteen ympäryksiään facebookissa. Aika iso hajonta niissä kyllä on. Vielä en ole tehnyt tarkkaa tilastoa kun odottelen viikonloppuun, jotta mahdollisimman moni ehtii vastata. Noin äkkiseltään katsoen vaikutelma on kuitenkin sellainen, että enemistö haluaa isompia kuin olen tähän asti tehnyt.
Olisi tietysti fiksua tehdä sellaisia, missä on joku ketju, millä sitä pituutta saa säädeltyä. Ne ketjuhommelit vaan ei ole minun juttujani. Ensisijaisesti olen helmentekijä ja vasta sen jälkeen koruntekijä. Ideaali olisi, että minä tekisin helmet ja muut niistä korut. Kun nyt kuitenkin niitä helmiä siunaantuu melkoisia määriä, niin välillä on pakkokin niitä koruiksi vääntää. Joskus se korujen tekeminen on ihan kivaakin. Niinkuin nyt tykkään tehdä näitä rannekoruja, johtuu osaksi varmaan siitä että tykkään myös käyttää rannekoruja.

Hypätäkseni asiasta kolmanteen, sain tänään valmiiksi kaikki Keuruun näyttelyyni tulevat tarinat. Minulla on siis taidenäyttely Keuruun pääkirjastolla 27.1-28.2.2014 Näyttely koostuu maalaamistani akvarelleista ja niihin kirjoittamistani tarinoista. Kaikkiaan 14 työtä valikoin mukaan. Osa on sellaisia, mitkä ovat olleet jo jossain aikaisemmassa näyttelyssä ja osa tekee debyytin tässä näyttelyssä.
Toivottavasti kaikki menee hyvin. Aina tietysti hieman jännittää, miten näyttely menee ja millaista palautetta siitä saa. Sitä kun aina pistää töihinsä pienen palan itseään, ne ovat vähän kuin omia lapsia, niin sitä on helposti herkkä arvostelulle. Minusta on kuitenkin kiva, että tämä näyttely on kirjastossa, koska siinä on oleellisena osana ne tarinat, eikä pelkät kuvat. Jännityksellä odotan.1 kommentti:

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.