sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Helmiä

Tällaisen helmen nimi on petal bead, eli suomeksi terälehti helmi. Olen tätä tekniikkaa tässä viimeaikoina harjoitellut ja nyt mielestäni tuli aika onnistunut versio. En tiedä kuinka tämä helmi ihan säännön mukaan kuuluisi tehdä, olen vaan katsellut muiden tekemiä helmiä ja sitten oman pään mukaan koittanut tehdä.
Joskus on aika yksinäistä tämä helmien tekeminen kun ei oikein ole ketään keneltä kysyisi neuvoa. Joku sanoi että katso netistä, googlaa. Joopa, joo. Kyllä sieltä löytyy toinen toistaa hienompia helmiä, että voi vaan ihmetellä kuinka ne on tehty. Haluaisin mennä jonkun oikein hyvän helmentekijän oppiin, mutta se on kallista ja siihen se sitten tyssääkin. Ihan unelma olisi tehdä sellainen kierros että kävisi useammassa eri maassa kiertämässä helmentekijöiden luona. Kaikilla on oma erityisosaamisensa. Pääsisi matkustamaan ja samalla oppisi lisää ja saisi uusia tuttuja. Kolme kärpästä yhdellä iskulla. Vaatisi sponsorin.



Tässä yläkuvassa on se ihan ensimmäinen tällä tekniikalla tekemäni helmi ylhäältäpäin kuvattuna. Alakuvassa on sitten yksi jostain tästä välistä, jossa yhdistin terälehtiä ja pompuloita.









.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.