torstai 18. heinäkuuta 2013

Näyttää siltä, että syksyllä saan korjata kurpitsasatoa. Näitä jo aika isoja on siellä kehittymässä kaksi ja pienempiä on neljä. Näiden isojen alle laitoin kevelevyn palaset. Viime syksynä sain yhden ison kurpitsan ja sen alle en laittanut mitään, siinä ihan nurmikolla se köllötteli loppuun asti. Jostain nyt vain luin, että kurpitsan alle on hyvä laittaa esim. kevelevynpala siinä vaiheessa kun se ei ole vielä kasvanut kovin isoksi. En nyt edes muista mitä merkitystä sillä oli.
Kasvimaalla sipulit ovat jo hyvässä kasvussa ja on siellä yksi avomaankurkkukin. Ensi kesänä laitan kyllä enemmän sitä avomaankurkkua ja tavallista kurkkua kasvihuoneeseen. Nythän minulla oli vain yksi taimi molempia kurkkuja. Se kasvihuoneen taimi on tuottanut jo vaikka kuinka monta kurkkua. Oikein isoja ja hyviä. Sen satokausi loppuu varmaan pian koska se ei enää tee kukkia ja siellä on enää kaksi kurkunalkua kasvamassa.Polttimen ääressäkin on vierähtänyt tunti jos toinenkin. Eilen tein nämä mustavalkoiset ihan vain omaksi ilokseni, muut olivatkin tilaustöitä.
Tänään jumituin taas Pinterestiin, sieltä löytyy aivan ihania helmiä mitä maailmalla on tehty. Kyllä on uskomattoman taitavia ihmisiä! Omat työt tipahtavat äkkiä lastentarhatasolle. Tässä kohtaa pitää äkkiä palauttaa mieleen seuraava lause: "Jos vertaat itseäsi muihin voit tulla turhamaiseksi tai katkeraksi, sillä aina on olemassa suurempia ja mitättömämpiä ihmisiä kuin sinä itse."
Vertaan siis tämänpäivän töitäni niihin eilispäivän töihini ja huomaan kuinka paljon olen edistynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.