torstai 11. heinäkuuta 2013

Eilen jäi varsinainen ruoka syömättä ja sitten kun piti nukkumaan mennä niin oli nälkä. Tulin sitten syöneeksi yhdentoista aikaan illalla reilun annoksen tonnikalasalaattia ja muutaman leivän, lautasellisen mansikkamaitoa ja palan suklaata. Siitä seurasi varsin ähky olo ja kun puolenyön maissa kiipesin sänkyyn niin nukkumisesta ei tullut tietenkään mitään. Aikani siinä kieriskeltyäni päätin nousta ylös. Olihan minulla kirja kesken, ja yösydän on hyvää aikaa lukea.
Puin yöpaidan päälle pitkän flanellipaidan, sytytin jalkalampun ja käperryin lukutuoliini lukemaan. Havahduin siihen että ulkona aurinko oli noussut ja lukuvalo oli tullut turhaksi. Kirja ei ollut vielä lopussa, mutta koska kello näytti puoli kuutta ajattelin että pakko mennä hetkeksi nukkumaan.
Makuuhuoneessa oli onneksi hämärää, siellä on sälekaihtimet alhaalla ja vielä tummat verhot vedetty eteen. Nukahdin kyllä samantien kun pääni tyynyyn painoin. Ja herätys oli sitten kolmen tunnun kuluttua.
Oli kyllä lieviä vaikeuksia saada itsensä ylös sängystä, mutta kummasti tässä on päivän jaksanut. Nyt alkaa kyllä väsyttämään. Otankin sen yöllä kesken jääneen kirjan ja siirryn pihakeinuun vaaka-asentoon ja katson sitten kumpi voittaa uni vai kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.