tiistai 26. toukokuuta 2015

Shoppailua

Minä olen niitä ihmisiä, joita kaupoissa kiertely ei erityisemmin innosta. Kun sitten tytär pari kertaa vuodessa huomauttaa, mitä kaikkea taas tarvitsee, ja mistä kaikista on talven/kesän aikana kasvanut ulos, alan minä tuskastua. Pakollinen ostosreissu kaupunkiin on vääjäämättä edessä. Vaan tällä kertaa olikin helppoa.


Paikkakunnallamme on Jeriika niminen yritys, joka myy lastenvaatteita. Minun ajatuksissani se oli pienten lasten vaatekauppa, eikä sovi siis rippikouluikäiselle nuorelle. Kaupunkikammossani päätin kuitenkin kokeilla ja sekä minä että tyttäreni koimme erittäin mieluisan yllätyksen. Mini Rodini olkapäälle ja menoksi. (Näitä kasseja löytyy myös Jeriikan verkkokaupasta.)Jeriika toimii verkkokauppana, mutta tällä kertaa verkkokauppaostoksia ei tarvinnut postittaa kun päätimme hakea ne itse, välimatkaa kun on vain muutama kilometri. Pelkän vaatteen kuvan perusteella voi olla hankala muodostaa todellista käsitystä siitä, miltä se sitten oikeasti päällä näyttää. Mutta kaikki näytti niin hyvältä, että päätin näyttää teillekin. Katsokaa ja hämmästykää!

Kuvissa on siis tyttäreni niissä vaatteissa, mitä hän sovitti. Kaikkia ei voinut ostaa, mutta  ihan kivat uudet kesävaatteet tuli hankittua.Tyttäreni on n.166-167 cm pitkä ja näissä Guessin t-paidoissa sopiva oli koko 164. Minä pidin enemmän tuosta kuvallisesta, mutta tytär harmaasta.


Tämä Guessin huppari oli minusta tosi kiva ja ajattelin, että tuo sininen olisi itsellänikin kiva,  joten se napsahti ostoskoriin, kun tyttärenikin mielistyi siihen.

Hupparin koko on 170cm. Ei sitä arvannut pelkän kuvan perusteella näin hyvän näköiseksi,  kuin miltä se tytön päällä näyttää. Tästä linkistä 'klik' voi katsoa verkkokaupan kuvaa. Sinisen sävy oli luonnossa tosi hyvä, eikä se välttämättä välity näistä kuvista. Vaaleanpunainen asu kokonaisuus on kuin karamelli, herkullinen kerrassaan sekin.

Farkut ja farkkutakki ovat 170cm. Farkkutakin selästä löytyy bling blingiä.Nämä D-Xellin kukkahousut sitten veivät voiton, istuivat päälle ja tuntuivat mukavilta. Siihen oli vielä tuo t-paita, jonka kuviointi selkäpuolellakin meni todella hauskasti. Pitkä huppari oli tyylikäs, siinä oli edessä kiva leikkaus ja kuviointi selässä. (Sopi myös äidin makuun.) 

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tulee tämä ihanuus. Voiko tyttö paljon nätimmäksi tulla. Ihana pikku kesämekko arkeen ja juhlaan!


Kiitos Eijalle vaatteiden esittelystä! Oli mukava huomata, että olin väärässä valikoiman suhteen. Säästyin kaupunkireissulta ja tyttö sai mieleisensä vaatteet. Vielä jäi hellepäivän varalle hankittavaa, joten palaamme shortsien merkeissä verkkokauppaan vielä ja niistäkin otan kuvat ja julkaisen täällä. 
Jeriikan sivut löydät täältä *klik*. Mukavaa shoppailua!


1 kommentti:

  1. Suurkiitos Teille! Oli aivan ihanaa ja malli oli ammattilainen, aivan uskomattoman ihana =) Nämä on tämän työn tähtihetkiä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.