torstai 30. huhtikuuta 2015

Hauskaa vappua!

Vettä sataa ja on kaikin puolin koleaa, siis on vappu. Kun olin lapsi, isäni työnantaja järjesti aina vappupäivänä vappulounaan Vanhan Kellarissa, Helsingissä. Tätä tapausta varten minä sain aina uudet vaatteet, joita sitten oli tarkoitus käyttää tulevan kesän kaikissa juhlissa ja vähän paremmissa tilaisuuksissa. Ne olivat tietysti melko kesäiset vaatteet ja oli odotettu tapahtuma saada ne.  Mieleeni on kuitenkin päälimmäisenä jäänyt, kuinka palelin joka ikisenä vappuna matkalla vappulounaalle halki Helsingin. 


Tänäkin vappuna olen menossa Helsinkiin. Nyt ei ole uusia vaatteita, enkä aio edes harkita mitään kevyttä kesäpukeutumista. Joudun nimittäin viettämään koko lauantaipäivän Kampissa, Narinkkatorilla Käsityökorttelissa. Lauantaiksi ei ole luvassa paljonkaan parempaa keliä kuin nyt, hartaasti kyllä toivon, että ei ainakaan sataisi.


Näitä Käsityökorttelita on Narinkkatorilla ollut jo useamman kerran ja tapahtumana ovat olleet varsin mukavia. Nytkin meitä on siellä yli 70 käsityöyrittäjää, joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Näissä Käsityökortteliessa on nimenomaan ideana se, että kaikki mitä on myytävänä on taatusti Suomessa tehtyä käsityötä, ei vaan suomalainen firma, joka teettää tuotteensa ns. halpamaissa. Käsityökorttelissa on myös mahdollisuus tavata se tuotteen tekijä ja ideoia henkilökohtaisesti. Onhan se mukava nähdä millainen henkilö on tuotteen takana.


Toivon, että keleistä huolimatta vappuviikonloppu houkuttelee ihmiset liikkeelle ja meillä on siellä taas kerran mukava tapahtuma!  

2.5.2015 klo 10.00-18.00 Helsinki, Narinkkatori, Kamppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.