keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Eilen riitti energiaa ja koska iltakin oli niin kaunis kuutamoineen kaikkineen, en malttanut mennä nukkumaan ennen kuin puolenyön maissa. Siinä sitten kieriskelin sängyssä unta odottamassa aikani ja koska nukkumatti oli selvästi unohtanut minulle unihiekat heittää, nousin ylös ja aloin lukemaan kirjaa. Kolmen aikaan kirja oli sopivassa keskeytyskohdassa ja pistin sen pois.
Ulkona oli melko valoisaa, vaikka aurinko oli vielä taivaanrannan takana. Usva kierteli maiseman yllä ja taivaalla oli punaista pilviharsoa. Niin kaunista, että päätin mennä ulos kuuntelemaan joko linnut ovat aamupuuhissaan.

Omat vaatteni olivat vaatehuoneessa, jonne olisi pitänyt mennä makuuhuoneesta, mutta en halunnut herättää miestäni, joten haalin päälleni mitä satuin löytämään. Jalkaan miehen verkkarit kokoa 52, oma kokoni on 38. Ne olivat arvatenkin aivan liian suuret, eivätkä tahtoneet pysyä mitenkään ylhäällä, joten puin myös miehen villapaidan, jonka sitten tungin sinne housujen sisään. Jalkaan kumisaappaat, omat. Kun sitten vielä jätin lukulasit nenänpäälle, niin olin kyllä aika näky. Ei ollut kuitenkaan vastantulijoita. Onneksi.


 Tällainen on yksi niistä helmistä, mitä eilen tein. Tänään piti tehdä vähän lisää, mutta jotenkin on päivä mennyt taas muissa puuhissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.