tiistai 25. kesäkuuta 2013

Puutarhassa puhkeaa joka päivä uusia kukkia. Suuria ja upeita pioneja, pieniä ja yksinkertaisia metsäruusuja, päivänkakkaroita ja liljoja.
Jalopähkämö kukkii juuri nyt ympäri tonttia todella näyttävästi, keltaiset päivänliljat alkavat olla jo kukintonsa loppupäässä ja keijuruusut availevat varovasti nuppujaan. Kun suuret keijuruusu pensaani ovat täydessä kukassa niin etupihalla leijuu vieno tuoksu niiden ympäristössä. Tammelankaunotar on myös sellainen tuoksuva kukkainen puu, mutta sen kukinto on jo armotta ohi.
Onneksi minulla on nämä kukat, muuten olisinkin tänään pahalla tuulella. Olen taas tuskaillut verkkokauppani kanssa. Tulee vuosi täyteen kun avasin verkkokauppani ja tämä kulunut vuosi on nyt näyttänyt että sen pitäminen siinä laajuudessa, missä se minulla oli ei kannata. En haluaisi sitä kokonaankaan lopettaa, koska sen avaamisessa oli silloin melkoinen työ ja moni aina kysyy onko verkkokauppaa ja mistä tuotteita voi ostaa. Nyt yritän päivittää sen sellaiseksi miniversioksi, mikä ei tulisi kalliiksi, mutta kyllä taas menee tunteja hukkaan kun sen kanssa tappelen.
Tulee väkisin mieleen että vaikka ylläpitäjä mainostaa tällaista kaupan free-versiota niin se ei tietenkään tuota ylläpitäjälle, joten asia tehdään niin niin vaikeaksi asiakkaalle että lopulta suostuu ottamaan sen maksullisen version. Minä en kyllä ota, jos tämä minikaupaksi muuttaminen ei onnistu niin sitten saa kyllä loppua verkkokauppailu vallan. Harmi sinänsä, mutta näin pienen budjetin käsityöläisenä pitää olla tarkka  mihin pienet tulonsa sijoittaa. Toivoin tietenkin että verkkokaupan myötä tulot olisivat suurentuneet, mutta koska näin ei käynyt pitänee ottaa taas järki käteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.