sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Helmiä, helmiä

Tänään alkoi helmikuu ja koska se on vähän niin kuin nimikkokuukausi Piaeliinalle, niin se pitää nyt huomioida ihan erityisesti. Elinan päiväkin on helmikuussa. Pian nimipäivä tuli almanakkaan vasta silloin kun olin jo aikuinen ja koska lapsena minulla ei koskaan ollut nimipäivää almanakan mukaan, niin mummuni keksi, että että muistetaan sitten toista nimeäni, eli Eliinan päivää. Tosin jos ihan tarkkoja ollaan, niin ei minulla silloinkaan, eikä nytkään ole virallista nimipäivää. Kalenterissa on Piian nimipäivä, siis Piia kahdella i:llä, minun nimeni kirjoitetaan yhdellä i:llä. Toinen nimeni kirjoitetaan Eliina, kahdella i:llä, ja kalenterissa lukee Elina.


Nyt kuitenkin pitäisi jotenkin huomioida tämä HELMIkuu, näiden helmieni osalta. Sillä tavoin jo aloitin, että lisäsin verkkokauppaan muutaman helmen lisää ja siellä on nyt koko kuukauden myös ilmaiset postikulut. Tulen tässä kuukauden aikana vielä lisäämään sinne helmiä ja sitten ajattelin, että jonkin sortin arpajaiset nyt olisivat ihan paikoillaan nekin. Olisiko jollain jotain kivoja ehdotuksia? Nyt voisi sitten jättää sellaisiakin, vaikka kommenttina.


Näissä kuvissa olevat helmet ovat onttoja, ruskea on noin 2,5cm halkaisijaltaan ja tämä vihreä-oranssi kaksi senttiä. Molemmat löytyvät nyt verkkokaupasta *klik*

2 kommenttia:

  1. Ihanaa HELMIkuuta! Ihana helmi! Mua hirvittää ja harmittaa, jos ja kun ei mun helminäyttelystä tuu vielä mitään - siis oikeesti, en tiedä päästäänkö kuvaamaan sua ja sun töitä ja plaa plaa kun tää pää ja kaikki :( räyh!

    VastaaPoista
  2. Huoli pois! Pääset sitten kun on sen aika :) Mikäs kiire tässä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.