torstai 20. marraskuuta 2014

Joulumyyjäisiä

Ensi viikonloppuna alkavat sitten joulumyyjäiset. Niitä tuntuu olevan jokapuolella, itse osallistun kahteen tapahtumaan. Lauantaina on Kädentaikaa- tapahtuma Orivedellä Taiston-Talolla. Siellä ovet avautuvat jo kymmeneltä, joten minun pitää startata jo aikaisin, jotta ehdin laittamaan pöydän valmiiksi. Toivottavasti on kaikki ruuvit mukana tällä kertaa. 
Sunnuntaina on vuorossa Lempäälän joulumyyjäiset Manttaalitalolla. Orivedellä olen ollut kerran aikaisemminkin, mutta Manttaalitalo on uusi tuttavuus. Viikonlopusta kun selvitään, niin pari päivää ehtii keskittyä muihin asioihin ja sitten taas perjantaina 28. pvä pitää olla Tampereella Tallipihalla avaamassa myyntipaikkaa. Tampereella onkin sitten paikka varattuna aina 3.12. asti. Tallipihallakaan en ole koskaan aiemmin ollut.


Tästä voi tulla mielenkiintoista ja mukavaa tai sitten tästä tulee katastrofi. Myyjäisiä on nyt niin paljon, että asiakkaita ei yksinkertaisesti riitä joka paikkaan ja kaiken lisäksi tämä lama-aika näkyy kyllä ihmisten ostoskäyttäytymisessä. Monella ei yksinkertaisesti ole vaan varaa mihinkään ylimääräiseen ja osa ei sitten vaan uskalla kuluttaa mihinkään pelätessään vielä ankeampia aikoja. 
Onneksi on kuitenkin vielä niitäkin onnekkaita, joilla on varaa ja jotka ymmärtävät, kuinka tärkeää juuri tällaisina aikoina olisi pistää se raha kiertämään ja juurikin täällä kotimaassa kiertämään, jotta ihan oikeasti saisimme tätä maata nousuun. Hartaasti toivon, että tänä jouluna ostettaisiin joululahjoja, jotka ovat olisivat kotimaisia. Vaikka sitä kiinankamaa saa niin paljon halvemmalla, niin ostetaan sitten vähän vähemmän, mutta kotimaista, silloin ne rahat jäävät Suomeen eivätkä karkaa täältä muille maille vierahille.


Ai, niin meinasi unohtua vielä yksi myyntitapahtuma, Käsityökorttelin jouluviikonloppu. Se on itsenäisyyspäivän viikonloppuna ja silloin Käsityökorttelissa on kaikenlaisia tarjouksia ja yllätyksiä. Tämä tapahtuma on täällä netissä, joten sitä varten ei tarvitse myyntipöytää pystyttää. Kerron siitä sitten lähempänä enemmän, ehkä voisin tänne blogiinkin tuoda jotain siitä tapahtumasta. Olisi kiva tehdä tästä myyntipöytä yhdeksi viikonlopuksi. Muutenhan tämä on ollut täysin ei kaupallista aluetta ja sellaisena sen haluan pysyvänkin, mutta kun en oikein tiedä miten sen jouluviikonlopun toteuttaisin niin ainakin kerron siitä täällä.
Nyt pitäisi alkaa miettimään, mitä pitää muistaa pakata mukaan.... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.