sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Menneen viikon juttuja

Aika on tainnut ottaa jonkun pikaratikan alleen, kun mielestäni tänne pari päivää sitten kirjoittelin ja siitä onkin mennyt jo viikko. Mitä minä olen sitten tehnyt tällä välin? No, en oikein edes tiedä. Pitääpä muistella, jotta selviää onko aika mennyt hukkaan siinä eteenpäin kiitäessään.
Maanantaina ainakin olin metsässä puoli päivää ja se loppu päivä taisi mennä niitä marjoja peratessa ja survoessa. Ei mennyt siis hukkaan ainakaan maanantai. 
Tiistaina kävin kirjanpitäjää tapaamassa ja pienellä tossujen ja huivien esittelykierroksella. Samalla piipahdin myös erästä ystävääni katsomassa ja tiistaina oli myös se italian kurssi, minkä aloitin edellisellä viikolla. Sen ensimmäisen tunnin jälkeen en oikein ollut vakuuttunut, mutta tämä toinen kokoontuminen oli jo paljon mielenkiintoisempi ja tuntui, että tämä meidän varsin hurmaava opettajammekin alkoi päästä jo vauhtiin lievän alkukankeuden jälkeen. 


Keskiviikko on kyllä musta-aukko. Taisin silloin siivoilla kasvihuonetta ja viedä paprikat vihdoin autotalliin loppukypsymään. Illalla oli pianotunti ja kai siinä päivällä tuli ainakin soittoa harjoiteltua. Taisin muuten tehdä helmiäkin, mutta työtilani oli muuttunut varsin viileäksi ja mieheni laittoi sinne lämmityksen, joten nyt loppu viikon siellä on ollut varsin miellyttävä taas hommia tehdä.
Torstainakin tein helmiä ja illalla paistoin ison kasan lättyjä. Illalla oli myös leirikoulun kalenteriryhmän kokoontuminen. Kalenterista tulee aika kiva, siinä on oppilaiden ottamia kuvia lemmikeistään. Aika hyviä kuvaajia, täytyy tunnustaa. Silti hiukan hirvittää, että jokaisen pitää myydä kymmenen kalenteria. 


Perjantai aamupäivä meni paperiasioissa, postissa ja pankkiasioita hoitaessa. Loppupäiväksi lähdin nuorimmaisen kanssa Tampereelle ja siellä meni melkein iltaan asti. Eilen piti olla ranskan- ja espanjan tunnit, mutta ne oli peruttu sairastumisen vuoksi, joten päivän suunnitelmat menivät uusiksi ja opiskelut vaihtuivat töihin sekä puutarhan siivoamiseen ja sipulikukkien istuttamiseen.Tänään olen harjoitellut pianokappalettani ja istunut muutaman tunnin polttimen ääressä.


Ei kai se hukkaan ole tämä viikko mennyt kuitenkaan. Tulihan tässä kaikenlaista tehtyä, paljon muutakin, mitä en tässä maininnut. Kummasti sitä vaan mielestä katoaa päivien kulku. Ihan hyvä siis aina välillä kerrata, mitä tulikaan tehtyä. Ihan hyvä viikko siis takana ja toinen vielä kirjoittamaton edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.