torstai 5. joulukuuta 2013

Olen tehnyt tämän kuvan helmen jo ainakin vuosi sitten ja nuo hopeaosat siinä olen tehnyt hopeasavesta ja koukku ja riipus sterlinghopeaa. Se sopii nyt tähän päivään.

En tiedä miten tämä syksy oikein on ollut mukamas kiireinen, en ole ehtinyt lukemaan yhtään kirjaakaan. Nyt olen kuitenkin hakemut kirjastosta kaksi kirjaa ja eilen jo aloitin lukemaan Philippa Gregoryn kirjoittamaa kirjaa "Valkoinen kuningatar". Lainasin myös "Punainen kuningatar" samalta kirjailijalta.
Viime viikolla Tampereella käydessäni löysin Koskikeskuksesta edullisia kirjoja ja siellä oli myös tämä Punainen kuningartar. Ei kuitenkaan ollut rahaa sitä ostaa, joten pistin nimen mieleen ja päätin lainata kirjastosta. Niinhän siinä tietenkin kävi, että kotiin päästyäni en enää muistanut kirjan, enkä kirjailijan nimeä. Onneksi on Lue kirja sivusto facebookissa ja siellä ihan kirjan ulkoisilla tuntomerkeillä löytyi tarvittavat tiedot ja pääsin sen lainaamaan. Kirjastossa sitten selvisi, että Valkoinen kuningatar on kirjoitettu ensin, joten aloitin siitä.

Toinen, mitä en ole muka ehtinyt on maalaaminen. Jostain syystä se vaan on niin, että kesällä en yleensä koskaan tartu siveltimeen, vasta kun lumi on maassa niin maalaaminen kutsuu minua. Niin nytkin. Tuolla luonnossa käyskennellessäni tein pienen luonnoksen ja sitä alan tässä kohta työstämään.

Tuntuu mukavan rauhaisalta ja mieli on tyyni. Onko se joulun tuloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.