tiistai 29. lokakuuta 2013

Facebookissa on ollut viimepäivinä hauskat kirahvipäivät. Siellä on kiertänyt arvoitus, johon on pyydetty lähettämään oikea vastaus yksityisviestillä arvoituksen esittäneelle henkilölle. Jos sitten vastaus on väärin, niin joutuu vaihtamaan profiilikuvansa kirahvin kuvaan kolmeksi päiväksi. Jos vastaus on oikein saa pitää nykyisen profiilikuvansa. Arvoitus on tietenkin vähän kompakysymys, joten kirahvin kuvia on alkanut ilmestyä.
Minusta tämä oli ihan harmitonta hauskaa. Koska meitä mahtuu niin moneen junaan, niin tästäkin meni osalle herne nenään. Pakko tehdä tästä varoittava esimerkki, missään nimessä ei saa profiilikuvaa kirahviksi muuttaa, koska sitten iskee viirus! Toinen ilonpilaaja porukka ovat sitten ne pätijätyypit, joiden on ihan pakko kertoa se oikea vastaus siinä kaikkien nähden, jonka jälkeen ei sitten mitään arvoitusta enää olekkaan.
Minulta löytyy tällainen kuva kirahveista. Se on otettu viime keväänä Budapestin eläintarhassa. Ei mahtunut kuvaan kuin pelkkiä jalkoja ja kauloja. Oli aika korkea eläin. En ollut koskaan aiemmin kirahvia nähnytkään. Eläintarhasta sai ostaa pussillisen pikku herkkuja ja sitten syöttää niitä kirahveille. Kun kirahvi laski päänsä alas kohti ylöskurkoittavaa kättä niin tuli näkyviin pieni pää, jossa oli valtavan suuret ja kauniit silmät. Lisäksi sen kirahvin kieli meni hauskasti rullalle kun se otti makupalan suuhunsa.
Väärin muuten vastasin minäkin, en vaan saanut jostain syystä tätä kuvaa ladattua profiilikuvaksi, mutta tässähän se nyt on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.