torstai 17. lokakuuta 2013


Ensilumi. Lumisade alkoi yhdeksän aikaan ja jatkuu edelleen. Räntää tuo lähinnä on, mutta ilmeisesti maa on niin kylmä että ei sula heti pois.
Oikeastaan en olisi vielä niin välittänyt talven alkavan. Syksy on ollut niin ihanan leuto ja kaunis tänä vuonna. En olisi sen vielä suonut loppuvan. Talvi on kuitenkin niin pitkä, päivät ovat jo lyhentyneet kovasti ja pimeä tulee ilta illan jälkeen aikaisemmin. Lumi tietysti toisi vähän valoa.


Olen taas ilmoittautunut Tampereen Kädentaidot messuille. Nyt pitäisi siis kovasti ahkeroida ja tehdä sinne myytävää. Eilen tuunasin vähän kotisivuja, korjasin vanhentunutta tekstiä ja päivitin uusia kuvia. Verkkokauppaan lisäsin yhden kissakorun. Sinne mahtuisi vielä pari tuotetta myyntiin, mutta en oikein tiedä mitä sinne laittaisin. Kaupan ulkonäkökään ei ole sitä mitä haluaisin, mutta kun olen ihan peukalo keskellä kämmentä näiden tietokoneiden kanssa, niin en vaan osaa sille mitään tehdä. Voisinhan tietysti pyytää jotain ammattilaista apuun, mutta he ovat kallispalkkaisia henkilöitä, joten tällainen pienipalkkainen ei pysty.
Ei siis auta kuin odotella aikaa parempaa ja hyödyntää odottelu tekemällä uusia helmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.