torstai 6. elokuuta 2015

Beads by me

Minulla on mielessäni aivan valtavasti kaikkenlaisia helmivisioita. Sehän on jo käynyt selväksi, että kukkahelmet ovat ehdottomasti se minun juttuni, niihin vaan aina palaan. Niitäkin vaan voi tehdä aina uudenlaisia, joten tuskin niihin koskaan kyllästynkään, enhän kyllästy kukkiinkaan. Tuolla intagramissa olen julkaissut tänä kesänä paljon kuvia puutarhani kukista. Niistä kumpuaa niin paljon inspiraatiota. 
( Samalla nyt huomasin, että en tiedä kuinka sen instgram-linkin tähän saisi, jos joku tietää voisi neuvoa minuakin :)


Tässä kuvassa ei kesän lämpö tunnu, mutta eipä se ole tuntunut tänä kesänä muutenkaan, siksipä tästä tulikin tällainen. Jos tekisin kalenteria juuri tästä vuodesta, niin tässä olisi heinäkuun kuva.


Tässä helmessä on sitten ne kolme hellepäivää, jotka tänä kesänä on meitä täällä hellinyt. Minulla oli itseasiassa tulppaaneja, jotka olivat juuri tuon värisiä. Ne näyttivät ensin vain oransseilta, mutta sitten ne lopulta avasivat terälehtensä apposen auki, eivätkä enää näyttäneet yhtään tulppaaneilta. (Olisin muuten ihan tyytyväinen tähän helmeen, mutta siinä on liikaa kuplia.)


Yleensä en tee paljonkaan koruja, mutta tämän rannekorun tein, koska asiakas halusi näistä helmistä rannekorun. Siitä tuli minusta oikein kaunis. Asiakaskin vaikutti tyytyväiseltä ja sehän on pääasia. Ja joskus on kiva tehdä jotain muutakin kuin kukkia, ihan vaikka vaan näyttääkseni, että ei se ainoa aihe ole.Olen myös harjoitellut paljon aivan minulle uutta kuviointityyliä. Niitä harjoitushelmiä alkaa kertymään, mutta vieläkään en osaa tehdä sitä niin kuin toivoisin osaavani. Tässä työssä haasteita kyllä riittää varmaan lopuksi ikää. Siksikin tämä on niin mielenkiintoista. 
Tuosta viimeisestä kuvasta minulla on pieni kisa facebookissa, pyysin ehdotuksia siitä, mitä muut tekisivät näistä kuvan helmistä. ( löytyytäältäklik) Siellä on jo paljon ehdotuksia, huomenna sitten selviää kuka nämä helmet itselleen saa. Tämän illan, huomis aamuun asti niitä ehdotukia vielä voi laittaa. Huomenna puolilta päivin selviää, kuka helmet itselleen saa.    


4 kommenttia:

  1. Kyllä kannatan kukkahelmien tekoa! Ovat aivan älyttömän ihania ;)

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva kun löysin tänne ihanaan blogiisi minttumaa-blogin kautta.Lasihelmesi ovat ihan mielettömän upeita!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.