tiistai 19. elokuuta 2014

Puuhapäivä

Mukava tunne kun on saanut paljon aikaiseksi päivän aikana. Tein uunin täyteen helmiä, säilöin kurkkuja ja tomaatteja, poimin karhunvadelmia, otin valokuvia helmistä ja sitten tietysti normit ruuanlaitot sun muut. Listalla oli kyllä siivouskin, mutta en enää näin myöhään jaksanut aloittaa. Onneksi hämärä tulee jo aikaisemmin, niin ei näe ihan kaikkea.
Tein ihan tilattuja helmiä tänään, mutta pari omaa harjoittelukappalettakin siinä samalla. Jännä nähdä millaisia tuli kun tein jotain, mitä en ole ennen tehnyt. Siitä kiva, että tässä helmenteossa on vielä niin paljon opeteltavaa, ei käy tylsäksi. Vaikka en usko että kävisi muutenkaan.


Tämän tein viikonloppuna. Tykkään tästä tosi paljon ja kuvakin tuli tosi hyvä. Taidan vaihtaa tämän Piaeliinan profiilikuvaksi facebookkiin.
Jos on helmenteossa vielä pitkä sarka opeteltavaa, niin on sitä monessa muussakin. Minulla taitaa olla opiskeluvuosi edessä. Ihan nyt tuo perusjuttu, eli kansalaisopiston kurssit. Siellä aion jatkaa samat kuin parina edellisenäkin vuonna eli pianonsoitto, ranska ja espanja. Opiston kirjasessa oli kyllä tullut uutena italian alkeet ja se nyt sitten kiinnostaisi myös, mutta kun olen ilmoittautunut ihan oikeaankin opiskeluun, niin miten mahtaa aika riittää. Siitä oikeasta opiskelusta kerron sitten syyskuussa kun se alkaa ja olen vähän paremmin perillä, mihin oikein olen taas nenäni pistänyt.
Sitten vielä loppuun muistutus, että Käsityökorttelin arpajaisiin voi osallistua koko tämän viikon vaikka joka päivä. Linkki sinne tästä "klik"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.