maanantai 18. elokuuta 2014

Käsityökortteli - Suomesta käsin

Tänään on Käsityökorttelin viralliset avajaiset. Se on sivusto, jonne on kerätty Suomalaisia käsityöyrityksiä, niitä jotka ihan oikeasti tekevät tuotteensa Suomessa. Siellä on laaja joukko erilaisia yrityksiä, isompia ja pienempiä ja tuotevalikoimat ovat laidasta laitaan. Melkein mitä vaan voi saada Suomesta ja vielä käsintehtynä, jos vaan hiukan näkee hakemisen vaivaa ja Käsityökorttelista se hakeminenkin on varsin vaivatonta, kuten huomaat kun sinne itsesi klikkaat.
Avajaisviikon kunniaksi siellä on myös arpajaiset ja mahdollista voittaa mukavia palkintoja vaikka joka päivä tällä avajaisviikolla. Arpajaiset löydät täältä "klik"


Yhtenä voittona on minun tekemäni helmet. Näiden lisäksi sieltä löytyy pipoja, kassia, keramiikkaa, lahjakorttia ja muuta mukavaa. 
Käsityökortteli sivusto kannattaa laittaa sinne suosikkeihin, sillä onhan meidän jokaisen etu kannattaa suomalaista työtä ja antaa eurojen kiertää Suomessa. Ensi kerralla kun edessäsi on ostopäätös, niin mietipä kaksi kertaa ennen kuin ostat sen ehkä halvemman, mutta ns. halpamaassa tehdyn tuotteen. Kaikkea kivaa kyllä löytyy näistä kotimaisistakin yrityksistä!
Osallistu nyt kuitenkin ensi niihin arpajaisiin, sillä se ei maksa mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.