torstai 19. syyskuuta 2013

Tänään taas heti aamusta helmiä tekemään. Ensin tyhjensin uunin niistä eilisistä raitahelmistä. Oli siellä yksi, missä ne raidat olivat ihan kohtuullisia, ylettyivat reunasta reunaan ja olivat suhteellisen suoria. Kaikki muut ihan surkeita, tai oli yksi ihan kiva, mutta se johtui siitä että olin laittanut siihen pompuloita päälle niin että raita idea ei ollut pääasia.
Irrotin helmet tikuista,  laitoin tikkuihin uudet eristysaineet ja aloin tekemään niitä tilattuja helmiä eilen valmistamiini tikkuihin. Ajatukset kuitenkin harhautuivat aina niihin raitoihin ja kun uuni oli puolillaan, niin tuli pakottava tarve kokeilla vielä kerran sitä raidan tekoa.
Valitsin syksyisiä, maanlaheisiä värejä ja tein niistä stringejä. Ensimmäinen tuntui sujuvan melko hyvin joten päätin tehdä vielä toisen. Siinä toisessa ne raidat pysyivät suorina, eivätkä lähteneet kiertämään ja muutenkin se tuntui onnistuvan. Nyt se on siellä uunissa ja pakko vaan odottaa huomiseen että uuni on jäähtynyt. Jännittää, miltä se sitten jäähtyneenä näyttää.
Loppujen tilaushelmien teko sujui hymy huulilla kun olin päässyt pykälän eteenpäin raita helmien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.