keskiviikko 30. joulukuuta 2009


Ranteessani on ilmeisesti rasitusvamma, enkä ole pystynyt tekemään helmiä moneen päivään. Siksi on pitänyt tehdä vaan kevyempiä, ranteelle ystävällisiä juttuja. Kuten tämä vihreä kukkakoru. Siinä on kyllä ollut näpertämistä, mutta olen aika tyytyväinen lopputulokseen.
Keskushelmi on viimekesänä tekemäni iso litteä kukkahelmi. Se sai nyt kehykset ja kukkahapsut. Nauha on toteutettu payote-tekniikalla. Sitä on kiva tehdä ja koska nauha on ontto, se tuntuu mukavalla tavalla pehmeältä. Aikaa vaan menee, koska riipuksesta tuli melko kookas niin nauhankin pitää olla riittävän pitkä. Nauha on tehty niin että riipuksen kohdalla vihreän sävy on hieman vaaleampaa ja nauha tummuu niskaa kohden. Näin talvihämärässä tuntuu että valo ei riitä ja silmät väsyvät, sähkövalo taas vääristää sävyjä, joten pitää yrittää tärkeimmät kohdat saada valmiiksi luonnon valolla.
Aloitin uuden samantyyppisen korun tekemisen eilen. Keskushelmessä on kirsikan kukkia. Käytän vaaleanpunaisen eri sävyjä, valkoista ja hieman mustaa. Kuvittelin että vaaleaa olisi helpompi tehdä, mutta yhtä vaikea on tällä valolla huomata vaaleanpunaisen sävyeroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.