perjantai 13. helmikuuta 2015

Helmikuu ja timantteja hangilla

Viime talvi oli melkoisen lumeton talvi, ainakin täällä meidän korkeudellamme. Tammikuussa oli pari viikkoa hiukan lunta ja kovia pakkasia. Lunta oli kuitenkin silloinkin niin vähän, että ladun tekoa ei kannattanut ajatella. Tämä helmikuu on nyt kyllä korvannut ainakin minulle tuon viime vuoden lumettomuuden. Tälläkin viikolla olen saanut joka päivä nauttia mitä ihanimmista hiihtokeleistä. Suksi on luistanut kuin unelma, ilma on ollut mitä mainioin ja ennen kaikkea olen nauttinut suunnattomasti tuosta luonnon kauneudesta. 


Muutamana päivänä on ollut niin paljon lämpöasteita, että hiihtämään on tarvinnut mennä joko ennen auringon nousua tai sitten juuri auringon laskiessa. Onneksi hämärän aika on mukavan pitkä sekin.Tänään pakkasta riitti pitkälle aamupäivälle ja aurinkokin paistoi niin, että hieman jo kaipasin aurinkolaseja nenälleni. Koitinkin hiihdellä enimmäkseen metsänsiimeksessä ja pellon reunoilla, missä puut hieman varjostivat.


Nämä kuvat olen ottanut kännykällä, joten kuvien laatu ei ole ihan parasta mahdollista, mutta kyllä niistä tämä helmikuun kauneus välittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.