tiistai 7. lokakuuta 2014

Helmi flow

Eilinen helmenteko sessioni tuntui jotenkin erityisen hyvältä. Eilen ei ollut mitään tilausta, mutta ajattelin tehdä tässä syksyn aikana vähän helmiä varastoon ihan vaikka joulumyyntiä ajatellen. Sitten toissapäivänä sain hyvän idean eräältä facebook tykkääjältäni. Hänen ehdottamansa aihe alkoi kieppua niin mukavasti päässäni, että sitä oli pakko päästä kokeilemaan. Tein nyt ensimmäiset kappaleet eilen. Aion tehdä vielä lisää ja kokeilla eri sävyjä, jotta löydän sen ihan täydellisen yhdistelmän. Tai lieneekö sellaista ihan täydellistä olla olemassakaan. No voihan siihen silti aina pyrkiä.


Tänään sitten heti aamiaisen jälkeen kävin hakemassa helmet uunista. Ei tarvinnut pettyä. Se hyvä tekofiilikseni kyllä näkyi jo näissä vielä tikuissa olevissa helmissä.
Aamu oli harmaa ja pilvet riippuivat taivaalla. Minä toivoin auringon edes hiukan pilkahtavan pilvien välistä, jotta saisin helmet kuvattua. Minulla siis edelleen on se sama vanha kamera, mistä näköjään tipahtaa tämän tästä lisää kuvausominaisuuksia pois. Minun kannaltani tarkeintä lienee, että sillä saa edelleen näitä lähikuvia, mutta auringon valon se kyllä vaatii, jotta kuvat onnistuvat.


Huolellisesti puhdistin helmet ja niin vain onni suosi, että pilvet väistyivät ja aurinko alkoi paistaa kun sain puhdistustyöni loppuun. Tässä nyt ensimmäinen kuva. Voi miten olen iloinen, että nuo värit ovat noin kirkkaat ja pirteät. Tuo oranssi hehkuu ilman aurinkoakin, mutta auringossa myös vihreä hehkuu ja helmen toisella puolella olevat pallot tekevät hauskoja varjoja tuohon vihreään.
Muitakin oikein herkkuja kuvia sain otettua, mutta näytän ne vasta myöhemmin. Ensin herkuttelen tällä oikein perusteellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.