maanantai 19. toukokuuta 2014

Viikonlopusta selvitty ja Tampereen Käsityökortteli onnellisesti ohi. Kyllä meitä siellä helle helli. Kaikkein inhottavinta noissa ulkona olevissa myyntitapahtumissa on vesisade ja kylmyys. On ihan hirveä palella koko päivä kun kylmyys saa kaikki lihaksetkin kramppiin ja seuraavana päivänä nenä vuotaa, nimimerkillä kokemusta omaava. Vaikka tämä helle vaatikin veronsa sunnuntain iltapäivän väsymyksenä ja nuutuneisuutena, niin viikonloppu oli mukava. Meillä oli Ateljee Argenton telttakatos, joka takasi varjon aurinkoa vastaan, tapasin paljon kavereita, asiakkaat olivat mukavia ja tosi hauska oli tavata muita käsityöyrittäjiä. Lauantaina kävin myös poikani kanssa myöhästyneellä äitinpäivälounaalla.


Tässä kuvassa on menossa teltan pystytys lauantaiaamuna. Oli muuten aika lämpöisiä helmiä iltapäivällä kun aurinko paistoi niihin koko päivän.


Tänään sitten harrastin vähän puutarhanhoitoa, perkasin rikkaruohoja kukkapenkeistä, toin taimet ulos ja laitoin lisää maissin siemeniä itämään. Hellettä riitti tällekin päivälle.
Aamupäivällä sain myös mieluisan vieraan ja joimme kahvit kera jäätelön ja vadelmahillon takapihalla päivänvarjon alla. Oli mukava istuskella puutarhakeinussa ja rupatella. Vieraani lähdettyä menin tekemään helmiä. Minulla oli yksi tilaus, jota tein myös lauantaina illalla Tampereelta tultuani, sunnuntaina olin niin naatti kotiuduttuani, että en jaksanut tehdä mitään. Tämän aamuinen puutarhasessio ja vierailutuokio latasivat taas akut ja hyvin tuli tilaus loppuun tehtyä.
Iltapäivällä tuli ensin siitepölymyrsky ja sen jälkeen ukkosmyrsky. Ihmettelin ensin, että ilma oli ihan täynnä savua vaikka mitään hajua ei tuntunut, kunnes tajusin sen olevan siitepölyä. Lähestyvä ukkosrintama nosti tuulen ja ilma oli aivan kellanvihreää. Sitten tulikin se ukkonen ja pesi siitepölyt pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.