keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Pitäisi alkaa orientoitumaan ensi viikonloppuun, silloin on Käsityökorttelin seuraava kohde, Helsinki vuorossa. Käsityökortteli kokoontuu Narinkkatorille Kamppiin ja mukana on yli 90 käsityöyrittäjää. Silti sinne Narinkkatorille mahtuu vielä jotain muitakin tapahtumia. Käsityökortteli on siellä lauantain ja sunnuntain.


Ajattelin siirtää teltan sisällön aivan samanlaisena Helsinkiin kuin se oli Tampereellakin, mutta koitan kuitenkin hiukan jotain muutoksiakin aikaansaada. Valitettavasti on pakko myöntää, että en osaa laittaa tavaroita kauniisti ja houkuttelevasti esille. Toisilla se käy aivan luonnostaan, mutta minä en osaa. Asiaa ehkä helpottaisi, jos minulla olisi jotkut hienot systeemit. Olen kyllä nähnyt toisilla sellaisia käteviä ja kauniita telineitä, mutta eipä ole tullut itselle hankittua. Osittain siksi, että käyn niin ani harvoin näissä myyntitapahtumissa. Tuntuu turhilta hankinnoilta, mutta oikeastaan alan olla ihan varma, että siihen kannattaisi hiukan satsata. Nolottaa aina se oma esillepano siellä muiden hienojen pöytien joukossa.

No jotain uutta olen kuitenkin saanut aikaiseksi. Tein eilen tällaisia mansikkahelmiä. Ne ovat livenä paljon houkuttelevampia kuin tässä kuvassa. Näyttävät ihan oikeilta metsämansikoilta. Näistä metsämansikoista saisi korviksia ja isommista puutarhamansikoista kaulakoruja. Itseasiassa Ateljee Argenton Marjo teki jo parit korvikset Helsinkiä varten.


Helsingissä on muuten siellä Käsityökorttelissa pieni kilpailu, Korttelisuunnistus nimittäin. Siihen kannattaa osallistua, niin on mahdollisuus voittaa hienoja palkintoja ja siinä suunnistuksen lomassa tulee mukavasti tutustuttua korttelin tarjontaan. Tästä linkistä löytyy suunnistuskuponki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.