sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Asiakaspalautetta

Sain tänään asiakkaalta kuvia koruista, joita hän on tehnyt minun helmistäni. Kerroinkin tässä aiemmin tänä vuonna blogissani tästä saamastani tilauksesta. Postissa tuli pala kangasta, jonka perusteella tein helmet. Asiakas oli toivonut kuvioiksi kukkia ja niitä sitten helmiin tein.


Tässä kuvassa näkyy rannekoru ja kaulanauhaa. 


Tässä sitten koko setti näkyvissä. Hän kertoi käyttäneensä näitä juhlissaan ja korut olivat saaneet runsaasti ihailua osakseen. Tämä on hieno kokonaisuus, varsinkin kun siihen on vielä se pukukin! On todella hienoa, että olen saanut olla mukana tässä projektissa.
Kuten kuvista näkyy, koruntekijä on nimeltään Ghita. Hänellä on julkiset sivut facebookissa, joten löydät hänet sieltä vaikka tästä linkistä. Siellä näytti olevan myös kuva, missä hänellä on nämä korut yllään. Siinä korut näyttävät vielä paremmilta, voin vain arvata, kuinka hyvältä ovat näyttäneet ihan livenä.
Ghitalta löytyy myös kotisivut, missä on lisää hänen tekemiään koruja ghitahelmi.webs.com
Jos sinullakin on juhlat tulossa ja haluaisit juhlien arvoiset korut, niin tuolta Ghitan kotisivuilta löytyy sähköpostiosoite ja myös facebookiin voi viestin jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön. Blogin kirjoittajan on hyväksyttävä kaikki kommentit.